(ADD/ADHD) coaching bij Ever Forward!

Voor zover ik heb kunnen ontdekken is ieder mens uniek.
Dat geldt ook voor onze binnenkant; ons brein, onze denkwereld en onze voelwereld. Wat voor de een fantastisch werkt, kan voor de ander wel eens totaal ongeschikt blijken. Daarom vind je bij Ever Forward! geen ‘13 in een dozijn’-adviezen.

Als we in het vrijblijvende kennismakingsgesprek blijkt dat we een klik hebben (persoonlijk maar ook inhoudelijk) kunnen we van start. We bespreken in de eerste sessie jouw coachvraag en gaan daarmee aan de slag. Die coachvraag kan vanalles zijn. Bijvoorbeeld vraagstukken over werk/ondernemen, relaties/vriendschappen, school/studie, of gewoon over jouw plek in deze wereld…Alles kan!

We duiken de diepte in en samen ontdekken we de blauwdruk van hoe jouw brein werkt en wat jou van binnen drijft. We kijken onder andere naar de verbinding tussen denken en voelen, hoe jij van nature dingen het liefste en beste doet, ook welke (mogelijk verborgen!) kwaliteiten jij tot je beschikking hebt en hoe je deze nog beter in de praktijk kunt toepassen. Hiervoor gebruiken we een gevarieerde verzameling methodes* die veelal hun grondslag hebben in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Als je hebt ontdekt wat voor jou écht werkt leer je beter luisteren naar je brein en je hart. Daarmee wordt het eenvoudiger om keuzes te maken die bij jou passen en daarvoor in actie te komen. Je krijgt regie over je leven

Ervaring leert dat je in de meeste gevallen met een traject van 4 tot 6 sessies voldoende houvast hebt om weer lekkerder in je vel te zitten en je leven zo in te richten dat jij weer beter tot je recht komt!

Mocht je na verloop van tijd een weer verdiepende coachvraag hebben dan kan je natuurlijk aanvullende sessies boeken.

Een coachsessie duurt een ruim uur en vindt plaats op een van de twee locaties (Cuijk of Mill) of via Zoom/Skype.


*Ik werk volgens de principes als gehanteerd door ADHD-Nederland.
Mocht je zin hebben om voorafgaand aan onze sessies al wat meer te weten te komen over de methodes en modellen die ik inzet als coach, neem dan even een kijkje op de website van ADHD-Nederland: www.adhd-nederland.nl