Over Joost

Toen ik een jaar of 10 geleden zelf de diagnose ADD kreeg, kwam dat voor mij als een donderslag bij heldere hemel. Niet omdat ik geen symptomen had, maar simpelweg omdat ik nooit had bedacht dat ik dat wel eens zou kunnen hebben.
Achteraf gezien verklaart de diagnose een hoop; een zéér dynamische schoolcarrière met enkele onafgemaakte opleidingen, gebrek aan motivatie (tenzij het echt interessant was natuurlijk), moeite om mijn leven op de rit te houden, 1001 hobby’s en interesses, regelmatig te laat komen of zelfs helemaal mijn bed niet uit komen. Soms gingen er ook dingen wel goed hoor, vooral als het dingen waren waar ik enthousiast van werd! Zo heb ik een tijd met veel plezier gewerkt als snowboardleraar, speelde ik in bands en rondde ik zowaar een HBO af met de afstudeerrichting marketing, sales & communicatie.

Natuurlijk had ik door de jaren heen links en rechts al wat hulp en goedbedoelde adviezen gekregen, maar niets wat mij echt in staat stelde zelf de regie over mijn leven in handen te nemen. Dat veranderde toen ik na een fikse burnout ADHD-Nederland ontdekte. Dankzij een stevig coachtraject en een NLP-opleiding kon ik eindelijk weer vooruit!
De afgelopen 10 jaar ben ik gaan doen wat voor mij werkt en sindsdien reis ik als muzikant en podiumtechnicus de wereld over. Daarbij kom ik natuurlijk overal in contact met bijzondere en inspirerende mensen wiens brein nét even anders werkt, net zoals het mijne.
En zo kwam het dat ik na een opleiding bij ADHD-Nederland inmiddels zelf AD(H)D-coach ben! Het kan gek lopen…

EVER FORWARD!
-
Joost van Laake - ADD/ADHD coach